Никола Чанев е кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кърджали В Ардино партията издига д-р Адам Персенски, в Джебел – Ервин Хасан, в Кирково – Дамян Кьосев, в Крумовград – Славчо Ириков, в Момчилград – Димитър Кадиев, в Черноочене – Кемал Махмуд

Валери КОВАЧЕВ

Областният лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева представи днес кандидатите за кметове и листите за общински съветници на партията в седемте общини в област Кърджали. Като отговорна партия ние имаме отношение към всяка една община и всеки жител в тази община, затова сме подходили принципно и изключително ангажирано при избора на нашите кандидати. Те са професионалисти, от различни етноси, хора, доказали се в своя бранш, хора с ясна гражданска позиция. Ние никога не си служим с популистки обещания и лозунги, обещаваме само това, което можем да изпълним изтъкна Цвета Караянчева.

Кандидатът за кмет на община Ардино е д-р Адам Персенски – хирург в местната болница, бивш заместник- министър на здравеопазването, член на британското медицинско дружество.

В община Джебел кандидат за кмет е Ервин Хасан – млад човек, председател на Общинската структура на ГЕРБ в Джебел, общински съветник.

За община Кирково кандидат ще бъде Дамян Кьосев – дългогодишен директор в Областна дирекция „Земеделие“, човек познаващ проблемите на земеделците от първа ръка, както и във всички сфери  в общината. Той е един от основателите на ГЕРБ в община Кирково.

В община Крумовград кандидатът за кмет е новото лице на ГЕРБ – Славчо Ириков – началник на земеделската служба, работлив и познаващ региона.

В Момчилград кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината е Димитър Кадиев – общински председател на партията и общински съветник, предприемач, местен човек.

В община Черноочене ГЕРБ залага на Кемал Махмуд – представител на сектор „Образование“, млад и амбициозен човек в професионален и обществен план.

Кандидатът за кмет на областния град е Никола Чанев, който вече е втори мандат областен управител на Кърджали, финансист, роден и израснал в Кърджали. За него Цвета Караянчева каза, че е човек с изключителна чувствителност за проблемите на града и общината, принципен и с много ясни цели за бъдещето, има ясна програма за следващите четири години, за да може Кърджали да стане наистина европейски град, такъв какъвто заслужава да бъде. Има 6 години стаж в държавната администрация, служител е на НАП.

ГЕРБ издига пълни кандидатски листи за общински съветници в седемте общини в областта и 52-ма кандидати  за кметове на кметства, като предимно те са в големите населени места.

Днес ГЕРБ регистрира кандидатите за кметове и кандидатските листи за съветници във всички общини в областта.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

1 Отговор

  1. Анонимен каза:

    Вие като, че ли не знаете кой ще бъде новият кмет на гр.Кърджали ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *