Александър Тунчев: „Бяхме отборът, който търсеше повече победата“

Старши треньорът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев бе доволен след успеха на своя тим с 3:1 при гостуването на Арда (Кърджали) в мач от 11-ия кръг на Първа лига. Това бе четвърта поредна победа за тима от Кърджали и общо шеста в последните седем шампионатни срещи.

„Мисля, че бяхме по-агресивният отбор, по-добрият отбор и тимът, който търсеше повече победата. Може би донякъде в началото се изненадахме от постройката на Крумовград, но бързо се ориентирахме и радващото е, че до 30-ата минута успяхме да нанесем три удара“, заяви Тунчев,

„Поведохме с 3:0, а имахме и още 1-2 ситуации, в които можеше да вкараме и още едно попадение. През второто полувреме малко се дръпнахме назад, отпуснахме нещата, което може би е съвсем нормално, но не останах много доволен от това нещо, особено от гола, който допуснахме по най-елементарния начин. Радващото е, че момчетата успяват вече да вникнат в това, което искам и да останат концентрирани. Това е най-важното – концентрация при изпълнението и завършващия удар“, каза още старши треньорът на Арда.

Източник: bta.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *