Шест пожара са възникнали в неделя в областта, нанесени са щети по апартамент в Кърджали

Нов живот

На 15 октомври в областта са възникнали 6 пожара, един от които с материални щети. В 12:36 часа е получено съобщение за пожар с материални загуби в апартамент в  Кърджали на улица “Васил Левски“. В следствие на спукан маркуч на газов котлон се получило загазоване на балкон, работещ в близост газов котлон предизвикал възпламеняване на загазованото пространство. Унищожени са алуминиева дограма и климатик. На място се изпратен екип на РСПБЗН – Кърджали.

В 08:11 часа е получено съобщение за пожар без преки материални загуби в 1000 квадратни метра сухи треви и храсти  в Кирково. На място е  изпратен екип на РСПБЗН в Подкова.

В Крумовград на улица „Беломорска“  № 62 е възникнал  пожар в газова бутилка без преки материални загуби. Причината е техническа неизправност.

Същият ден е получено съобщение  за пожар без преки материални загуби в 2000 квадранти метра отпадъци в депо за твърди битови отпадъци в във Вишеград. Причината е небрежност с открит огън.

Сухи треви и храсти са горели в землището на Жълтуша, Ардинска общинат и в землището на Воденичарско, Джебелска община. Причините са небрежност при боравене с открит огън.

 

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *