Къванч Татлъту отпразнува 40-ия си рожден ден с парти в бар

Най-популярният турски актьор Къванч Татлъту отпразнува в отбрана компания 40-ия си рожден ден, научи Sofia24.bg. Това се случи в нощен бар в Истанбул, където актьорът вдигна бурен купон и разряза огромна торта. Той бе в компанията на съпругата си Башак Дизер и още куп приятели. Снимки от празненството бяха публикувани в социалната мрежа X, доскоро носеща името Twitter.

Къванч Татлъту се ожени за дизайнерката Башак Дизер през 2016 г. във френската столица Париж. Двамата станаха родители на момченце през 2022 година. Синът им бе кръстен Курт Ефе, което в превод означава „Храбър вълк“.

Красиви дами от обкръжението на звездната двойка не пропуснаха да запечатат за спомен момента на множество снимки с красивия актьор.

Къванч Татлъту нашумя преди 15 години с ролята си в култовия сериал „Перла“, който стана много популярен и у нас. Актьорът се превърна в любима звезда на милиони фенове по света с ролите в „Забраненият плод“, „Ирония на съдбата“, „Езел“, „Двама завинаги“, „С Русия в сърцето“, „Север юг“ и много други. Сега той се снима дори и в редица чуждестранни продукции.

Факти.бг

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *