Министърът на образованието възхитен от Училището за шампиони Галин Цоков гостува в Кърджали по покана на Милко Багдасаров, директор на СУ „П.Р.Славейков“

Нов ЖИВОТ

Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков гостува в петък в Кърджали по покана на Милко Багдасаров. Той посети най-голямото училище в региона и даде старт на празничната седмица, посветена на патрона на училище „П.Р.Славейков“. Гостът изрази възхищението си от добрите практики в школото и дейността на клубовете по интереси, за които научи. Видя STEM центъра, част от залите и кабинетите, спортната база.

 

Гостът проведе среща с директора на училището Милко Багдасаров и представи част от приоритетите, по които работи екипът на МОН. По-късно участва и в дискусия с част от учителския колектив и учениците.

“Училището наистина формира личности. Това е мястото където всеки ден срещате бъдещето, а за вас полагат последователни грижи едни истински професионалисти, които всеки ден ви мотивират да бъдете още

по-добри”, обърна се проф. Цоков към учениците.

 

Министърът бе придружен от Наталия Михалевска, ръководител на Дирекция „Образование на българите зад граници и училищна мрежа“ в МОН. В срещата участваха началникът на РУО Анелия Костова и председателят на Общинския съвет Мухаррем Мухаррем.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *