Ивайловград се бори в 5 от 9-те категории за годишните награди в туризма Онлайн гласуването започна, можете да участвате до 5 декември

Нов живот

От 28 ноември стартира електронното гласуване за Осмите годишни награди в туризма – 2023. То ще продължи до 5 декември в 23:59 часа.

Предложения на община Ивайловград са номинирани в 5 от всичките 9 категории.

В категория «Иновации» ще се състезава Създаване на детската група „Археолози на бъдещето“ към Общински исторически музей, а самият музей е номиниран като Туристическа дестинация и като Туристически обект. В категорията Специализиран туризъм участват Специализирани видове туризъм в Ивайловград.

Крепостта Лютица, Античната вила “Армира” и Общинският исторически музей Ивайловград пък ще се борят за Избора на българите.

Онлайн вотът ще определи носителите на награди във всяка категория. Всеки може да гласува еднократно за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 14 декември. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза и грамота.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *