Малката Ейлюл от Драганово спечели бронз на международен турнир по гимнастика На състезанието във Велико Търново участваха 27 индивидуални състезателки

Исмет ИСМАИЛ

Ейлюл Ахмед от чернооченското село Драганово, една от гимнастичка в  хасковския клуб „Аида“, за пореден път се класира на призово място в състезание по художествена гимнастика.

На Международният турнир „Зимни принцеси“ във Велико Търново получи бронзов медал при индивидуално участие 2013 г. възрастова група на без уред.

Ейлюл Ахмед е гордостта на семейството и преподавалите си. Вече има над 20 медала от различни съревнования. От 4 годишна я влече гимнастиката. Сега учи в основно училище „Христо Смирненски“ в Хасково.

Гимнастичките на треньорката Яна Михайлова взеха участие на последното си състезание за тази година.

Един от нашите най-любими турнири, на който винаги ни посрещат с толкова топлота и сърдечност и ни карат да се чувстваме прекрасно, доволни са от „Аида“.

В турнира участваха 27 индивидуални състезателки в различни възрасти и дисциплини, 3 отбора в Естетическата гимнастика и 3 отбора в Гимнастрадата

Горди сме с всички наши малки и големи гимнастички. Сърдечно благодарим на организаторите за поканата и за незабравимите моменти, допълват от „Аида“.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *