Станислав Генчев: Такъв резултат едва ли някой друг ще постигне тук

Наставникът на Крумовград Станислав Генчев даде мнението си след победата на своя тим над ЦСКА 1948. “Сините” се наложиха с 3:0 като гости и завършиха годината с победа.

“Напълно заслужена победа. Ние бяхме отборът, който създаде доста чисти голови положения, вкарахме три гола, можехме да вкараме и още три. Не допуснахме гол и чиста голова ситуация пред нашата врата. Негативната серия се беше отразила досто лошо психически, но след като падна бремето с победата над Берое, бях по-спокоен днес. Доволни сме от показаното, от резултата, такъв резултат едва ли някой друг ще постигне до края на първенството тук.

Нашата цел, като треньорски щаб, е да развиваме отбора. Миналия път казах, че имаме прогресираща игра. Последните два мача не сме допуснали гол. Надявам се през подготовката да се подсилим с няколко футболисти и отборът да продължи с добрите изяви. Нашата цел е да развиваме тима и да показваме добра игра.

Хубаво е, че идва паузата, защото ще имаме време за тренировки. Ще внедрим нови състезатели. От друга страна хубавата серия се прекъсва, но нека този добър спомен остане в главите на състезателите”, заяви Генчев.

🔽Последвайте ни и във Facebook 🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *