Малчугани украсиха елхата пред Община Черноочене

Исмет ИСМАИЛ

Малчуганите група „Пчеличка“ на най-голямата детска градина в района ДГ „Знаме на мира“ село Черноочене закичиха елхата пред сградата на Община Черноочене.

Председателят на Общински съвет-Черноочене инж. Месру Мюмюн, заместник-кмета на Общината Ферхад Ферхад, представители на ръководството, служители и родители с интерес наблюдаваха украсяването на празничното дърво и слушаха новогодишни песни и стихчета от малчуганите.

Инж. Месру Мюмюн и Ферхад Ферхад почерпиха децата, честитейки на всички наближаващите празници и заявиха, че за всички възпитаници на детските градини са осигурени лакомства.

Председателят на Общинския съвет-Черноочене инж. Месру Мюмюн заяви, че Община Черноочене все така ще работи за развитие възможностите на децата и учениците, за техните постижения и таланти и също увери, че доброто партньорство ще продължи и занапред.

Директорката на ДГ „Знаме на мира“ Елмаз Апти заяви, че с активното участие в тези мероприятия целят да запознаят децата с традициите на различните етноси в региона и страната.

🔽Последвайте ни и във Facebook 🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *