Отново пияни и дрогирани по пътищата на Кърджали и Крумовград

Досъдебно и бързо производство са образувани в полицейските управления в Кърджали и Крумовград за управление на моторни превозни средства след употреба на наркотични вещества и алкохол.

На 26 декември около 22,20 часа на главния път в района на село Черноочене полицейски служители спрели за проверка 33-годишен с „Порше“. Направеният тест с техническо средство за наркотици отчел положителен резултат за кокаин. Издаден е талон за медицинско изследване, но била отказана кръвна проба за химически анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали.

Около 22 часа на 22 декември в Крумовград е бил проверен 40-годишен водач на „Рено“. Тестът за алкохол отчел 2,02 промила. Отказана е била кръвна проба за химически анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Крумовград.

🔽Последвайте ни и във Facebook 🔽

1 Отговор

  1. Анонимен каза:

    И какво като ги пишете за статистиката тези водачи които са управлявали МПС след употреба на алкохол или наркотични средства . Някой да има осъден и да е пратен в затвора защото в Наказателният кодекс го пише няма . Сигурно са били с много добри характеристични данни та затова . Да само им отнемат превозните средства . Колко годишно хора биват осакатени или убити . Язък само за хората които получават трайни телесни увреждания за цял живот . Това разбира се няма значение, там статистиката е друга .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *