Главен инспектор Николай Баковски стана „Пожарникар на годината“ в област Кърджали „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ е партньор номер 1 на пожарникарите

Нов живот

Победителите в областния етап на националния конкурс „Пожарникар на годината“ за 2023-та бяха обявени тържествено петък пред ръководния състав на РДПБЗН-Кърджали.

Експертната комисия е определила за комплексен победител началника на РСПБЗН-Крумовград главен инспектор Николай Баковски. В направление „Пожарогасителна дейност“ е отличен младши експерт Драгомир Чотов от РСПБЗН-Крумовград. Победител в направление „Спасителна дейност“ е младши експерт Божидар Манчев от РСПБЗН-Кърджали. В направление „Контролна дейност“  за победител е излъчен старши инспектор Ангел Колев от РСПБЗН-Кърджали, втори отличен в тази категория е младши инспектор Виктор Календжиев от РСПБЗН-Кърджали. В направление „Превантивна дейност“ първи е старши инспектор Селяхтин Юсеин от РДПБЗН-Кърджали.

Комисията е отличила в категорията „Партньори на ГДПБЗН“ „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД, чийто генерален мениджър инж. Любомир Хайнов получи плакет и грамота. Излъчените победители бяха наградени с купи и медали от областния управител Никола Чанев и от директора на РДПБЗН-Кърджали комисар Сергей Заимов, който със заповед ги е отличил и с писмена похвала.

Победителите във всички категории ще участват в националния конкурса „Пожарникар на годината“- 2023 г.

На снимката: Отличените служители, областният управител Никола Чанев, инж. Любомир Хайнов и комисар Сергей Заимов.

⬇️Последвай ни във Facebook⬇️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *