Златаровци в кауза е най-новият член към клуба на младите червенокръстци в Кърджали

На 18.01.2024 година в сградата на Секретариата на Областен съвет на БЧК – Кърджали бе учреден 12-ти клуб на БМЧК – Кърджали.

По време на учредителното събрание присъстваха 9 нови членове, които единодушно избраха името на клуба – „Златаровци в кауза“. За координатор на клуба бе избран Йордан Балтов, а за заместник координатор Телкин Хасанов. Новите доброволци се запознаха с приоритетните дейности на областната младежка организация и планираха дейностите си за 2024 година. По повод сформирането на клуба младежите се бяха подготвили с тениски с името на новооткрития клуб, а в края на събранието се почерпиха с вкусна пита, замесена от сръчните им ръце.

Светломира Димитрова – директор на Секретариата на Обл. С на БЧК – Кърджали приветства младите червенокръстци и им пожела много здраве, креативност, енергия и страст в реализирането на идеите си.

На учредителното събрание присъстваха и наставникът на клуба в лицето на г-н Георги Гарабедян – преподавател в ПГ по туризъм „Проф. д-р Асен Златарев“, гр. Кърджали и Елита Динкова – специалист Младежка дейност към Секретариата на Обл. С на БЧК – Кърджали.

Последвай ни във Facebook

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *