Пеевски нападна Радев: Президентството е тъмна институция Председателят на ПГ на ДПС иска прокуратурата да дава информация какво разследва

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски поиска от прокуратурата да започне да съобщава какво прави и как го върши.

„Да се каже къде са тези дела, защото обществото има въпроси. Къде са тези дела, за които се говореше, но нищо не е съобщено? Нали има нов подход. Имахме мракобесен главен главен прокурор, сега това ли трябва да продължи – да не се знае какво се случва?“, коментира той.

„Ще зададем въпроси на Борислав Сарафов и към службите. Започваме да питаме по всички въпроси“, добави Пеевски и отсече: „Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както казваше едно бау-бау“.

„Има тъмна институция, пълна с кеш, която иска да си създаде политически проект на базата на разграбването две години на държавата“, коментира той и посочи: „Едноличното диктаторско управление на цирковото куче на Корнелия Нинова“.

Според него в момента президентът Румен Радев си прави партия.

Той поиска оставката на държавния глава вчера, след като Радев даде на КС избора на двамата нови конституционни съдии от квотата на НС Атанасова и Борислав Белазелков. Пеевски призова Радев да обяви политическия си проект, попита какво се случва с разследванията, свързани с президента.

Според Пеевски корупционният кръг около Радев е чудовищен, президентството е тъмна институция, пълна с много кеш.

Източник: dnes.bg

2 Отговори

  1. Владимир каза:

    Абсолютен ПРОВАЛ на кохортата! ОСТАВКА!

  2. Анонимен каза:

    Тоя много бързо забрави какво му се беше случило в Дубай, ОАЕ .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *