Водач на Мицубиши блъсна 15-годишен ученик близо до учебно заведение Пострадалото момче е под наблюдение в болницата в Кърджали

15-годишен ученик е бил блъснат вчера в Кърджали от лек автомобил „Мицубиши“ с 42-годишен водач. Пътното произшествие е станало около 10,40 часа в близост до учебно заведение. След преглед в Спешното приемно отделение пострадалият бил оставен под наблюдение в болницата в Кърджали. Тестовете на водача за алкохол и наркотици са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Катастрофа с участието на 4 автомобила е станала снощи около 21,30 часа на бул.“Беломорски“ в Кърджали.

18-годишен водач на „БМВ“ загубил контрол над управлението и се блъснал в паркиран „Фолксваген“. Ударената кола се задвижила, блъснала се в метална ограда и паркиран “Ситроен“, който се придвижил напред и ударил паркиран „Фолксваген“. Тестът на водача за алкохол с техническо средство е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. 50-годишна с „Фолксваген“ катастрофирала около 5,40 часа вчера по пътя от село Кьосево към Кърджали. Водачката загубила контрол над управлението и се блъснала в дърво, след което напуснала мястото на произшествието. Впоследствие посетила Спешното приемно отделение и след преглед е била освободена. Съставен е акт по ЗДвП.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *