Юношата Борис Асенов от Арда бокс записа първа победа на държавното първенство Боксьорът се наложи в най-конкурентната категория 60 кг, където участват 28 състезатели

  • Състезатели и треньори чувстват постоянна грижа и подкрепа от спонсора инж. Кяшиф Кяшиф

Валентина ИВАНОВА

Борис Асенов от „Арда бокс“ записа първа победа на Държавното-лично отборно първенство и Купа на България за юноши, което започна вчера в Ботевград. Кърджалиецът се наложи над Ангел Михайлов от «Априлец»-Бояджик с 4:1 съдийски гласа в категория 60 кг, където има записани най-много участници – 28.

Над 240 боксьори от 51 клуба ще си дадат среща на ринга в Ботевград. От днес до понеделник, 11 март, там ще се проведе първият кръг от Държавното-лично отборно първенство и Купа на България за юноши.

Треньорът на „Арда бокс“ Стоян Узунов води петима състезатели. Освен Асенов, в отбора е и Борислав Борисов – кат. 70 кг, близнаците Али и Фикри Живкови, които изтеглиха жребий да играят един срещу друг и днес излизат в пряк двубой. Също на 7 март предстои и първата среща на Петко Кирилов в кат. 46 кг. Това съобщи за „Нов живот“ Узунов.

Клуб «Арда бокс» и доброто представяне на отбора в Плевен решаваща помощ даде спонсорът инж. Кяшиф Кяшиф. Състезателите и треньорите от «Арда бокс» чувстват постоянната грижа от спонсора на клуба инж. Кяшиф Кяшиф.

За състезанието в Ботевград получиха подкрепа и от община Кърджали, и от предприемача Тодор Вакрилов, изявен любител на бокса.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *