Изет Шабан поздрави новоизбраните кметове на Голяма община Бурса, Нилюфер, Картал и Османгази при посещението му в Турция

Гюнер ШЮКРИ

Kметът на община Ардино инж. Изет Шабан поздрави новоизбрания кмет на Голяма община Бурса Мустафа Бозбей, както и новоизбраните кметове на побратимените турски общини Нилюфер, Бурса – Шади Йоздемир и Картал, Истанбул – Гьокхан Юксел по случай встъпването им в длъжност и за постигнатия успех на местните избори, провели се на 31 март. Пожела на всички успешен мандат и успешна работа. Това се случи в рамките на посещението му в южната ни съседка. Заедно с него бяха още председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям и председателят на Общинската организация на ДПС Шахин Байрамов.

„Изборът ви за кмет е знак за голямото доверие, гласувано от хората във Вас. Надявам се нашите взаимоотношения да продължат и да се задълбочават при реализирането на съвместни проекти“, заяви Изет Шабан. Той запозна колегите си с проектите, които се реализират в община Ардино. Покани домакините да посетят Ардино в рамките на „Дните на Ардино“ и „Фестивал на чистите храни от Родопите“ под мотото „Ръка за ръка за Ардино“, които ще се проведат от 5 до 11 август. Подари им картина с изглед на едно от най-красивите места в света – меандрите на река Арда.

В рамките на посещението си в Бурса кметът Изет Шабан поздрави и новия кмет на община Османгази Еркан Айдън за победата на местните избори. Пожела му успешен мандат. Поздрави и Нурсел Шахинтюрк по повод избирането й за кмет на квартал „Багларбашъ“ към община Османгази.

Кметът Изет Шабан уважи и традиционната закуска на Сдружението за културно сътрудничество „Егридерелилер‘ (Ардинци) в Бурса, организирана специално за членовете му на над 65-годишна възраст. На нея присъстваха още депутатът в турския Меджлис Хасан Йозтюрк, кметът на Голяма община Бурса Мустафа Бозбей и кметът на Нилюфер Шади Йоздемир.

 

Последвайте ни и във Facebook

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *