Ватерполистите на Арда U 15 записаха три победи на Държавното първенство Момчетата се наложиха над силния „Локомотив“, от който преди месеци паднаха с 9 гола разлика

Валентина ИВАНОВА

Във Варна в края на миналата седмица се проведе първият кръг на Държавното първенство по водна топка U 15 мъже в група 2. Там ватерполистите на „Арда“ записаха три убедителни победи.  Те се наложиха над домаините от „Черно море“. Надделяха и над другия варненски клуб – „Аква спорт“ с 5 гола разлика. Записаха победа и над силния състав на „Локомотив Никола Нанов“.

В последния следобед на щампионата, умората си каза думата и кърджалийци загубиха от „Тича“ – Варна след равностоен мач.

Треньорът Величко Карабоюков е изключително доволен от играта на своите възпитаници. Активната им подготовка е дала резултат.

Макар че тренират в басейна на Езикова гимназия „Христо Ботев, който е плитък и тесен, неподходящ за водна топка, момчетата направиха нещо, което никой никой от нас не е очаквал. На квалификациите през ноември миналата годината те се изправиха пред „Локомотив“ и загубиха с 9 гола разлика. Сега, няколко месеца по-късно, го хобедиха. Нашият отбор показва видимо израстване, сподели за „Нов живот“ треньорът Величко Карабоюков.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *