Тенисистите от Ардино обраха медалите в Държавното отборно и индивидуално първенство за девойки до 19 години

Гюнер ШЮКРИ

Истински фурор на състезателките на СКТМ „Юнак“ – Ардино Цветелина Георгиева и Сиделя Мутлу на Държавното индивидуално първенство за девойки до 19 години в Горна Оряховица! За трета поредна година Цветелина стана абсолютен шампион във всички дисциплини по категоричен начин! Тя спечели първото място на индивидуално, двойки и смесени двойки! Сиделя спечели първото място на двойки, вицешампион е на смесени двойки и бронзов медал от индивидуалната надпревара.

Третата ракета на отбора Дилек Юсеинова показа израстване и добра игра и успя да се класира в основната схема.

Във финалната среща Цветелина победи Теди Филчева от „Стоянстрой“ (Пловдив). На двойки заедно със Сиделя надиграха силната двойка Персова и Филчева от „Стоянстрой“ с 3:2, след като губеха с 0:2. На смесени двойки Цветелина и Йоан Величков от отбора на „Дигиеста“ (Дупница) победиха Сиделя Мутлу и Мирослав Шмидт от „Комфорт“ (Варна).

„Много силен турнир за всички състезатели на Юнак, горд съм с успехите на това златно поколение. Надявам се да продължават да ни радват с успехите и медалите си“, заяви треньорът на СКТМ „Юнак“ Бейхан Емин. Той изказва своите сърдечни благодарности към ръководството на общината в лицето на кмета Изет Шабан за подкрепа и за доверието към неговата работа.

Припомняме, че отборът на СКТМ „Юнак“ спечели първото място и в отборната надпревара. Във финалната среща ардинчанките победиха тима на „Стоянстрой“ от Пловдив с 3:1 гейма.

Последвай ни във Facebook

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *