Крумовград предлага нов договор на Генчев, иска пари от Левски за Алекс Колев

Ръководството на Крумовград е много доволно от работата на старши треньора Станислав Генчев и неговия екип и затова след равенството с шампиона Лудогорец в Разград е разговаряло с него за възможността да му предложи нов договор, научи dsport.bg.

Генчев успя да вкара новака Крумовград в първата шестица и направи серия от 13 мача без загуба. Хората от ръководството на тима са взели решение да му предложат нов договор и да обсъдят селекцията за следващото първенство.

Крумовград е шести в класирането и няма как да промени позицията си, но амбициите са следващия шампионат са да затвърди добрите впечатления и да надгради спортно-технически и като класиране.

Затова ще бъде обсъдена селекцията от необходими футболисти, които да бъдат привлечени. Знае се и за основния проблем на тима, че не може да играе домакинските си срещи в Крумовград. Към този момент домакинствата са на базата „Никола Щерев-Старика“ в „Коматево“, където предстоят такива на Локомотив Пловдив и Левски.

От ръководството на Крумовград са готови да разговарят с Левски, ако столичани желаят привличането на централния нападател и голмайстор Александър Колев. Ако „сините“ имат интерес към национала, ще трябва да заплатят трансферна сума, защото Колев си има договор с настоящия му клуб до лятото на 2025-а година.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *