Асфалтираха пътя до село Минзухар, край на мъките Кметът на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед преряза лентата

Исмет ИСМАИЛ

Кметът на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед, председателят на Общинския съвет инж. Месру Мюмюн и представители на общинското ръководство откриха обновената отсечка по пътя от кметството на селото Минзухар до едноименната махала. Тя беше силно компрометирана в тази си част.

По трасето е положена нова асфалтова настилка. Почистени са водостоците и канавките край пътя и е изградена прилежащата пътна инфраструктура.

Отсечката беше в лошо състояние и с намалени габарити, като се налагаше ежегодни кърпежи, отбеляза кметът на  Минзухар Шукри Осман. От свое име и от името на местните жители благодари на ръководството на Община Черноочене за реализирането на проекта и поетите ангажименти.

Кметът на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед обяви, че с приключването на процедурите усилено ще стартира и плановото извършване на цялостно благоустрояване и частични ремонтни дейности по уличната мрежа на населените места.

След огледи, направени от специалисти, срещи с кметовете на населените места и заявени нужди от местното население, са набелязани приоритетните обекти и поразените транспортни артерии след есенно-зимния сезон.

През летния сезон дейностите ще продължат с полагане на асфалт, където е необходимо – по засегнатите места на общинската мрежа и улиците на селата.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *