Родопско-морски срещи с природата показват в Момчилград Откриват фографска изложба на Тенчо Петков на 7 май

Нов живот

На 7 май, от 18 часа, в Читалище „Нов живот“, Момчилград, ще бъде открита тематична фотографска изложба „Родопско-морски срещи с природата през погледа на един родопчанин, живеещ до морето“ на Фондация ЕКОгАРТ, със съдействието на Община Момчилград и с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“.

30 фотоса показват красотата и разнообразието на природата в Източните Родопи и Бургаския край чрез фотографии, обединени от творческия поглед на техния автор – Тенчо Петков, роден в Кърджали и живеещ в Бургас.

Жителите и гостите на Момчилград със сигурност неведнъж са виждали кадри на Тенчо Петков, тъй като Община Момчилград от няколко години поддържа успешно сътрудничество с него. Снимки от автора на изложбата „Родопско-морски срещи с природата“ дори красят две от уникалните обемни букви на Момчилград. Ще можете да разпознаете кои са те, като посетите фотоизложбата от 7 до 29 май в Читалище „Нов живот“, на ул. „Момчил войвода“ №2.
Изложбата е с вход свободен и е отворена за максимално широка публика.

След Момчилград, фотоизложбата „Родопско-морски срещи с природата“ ще бъде представена в Кърджали и Крумовград, преди да отпътува през август към Бургас и селата Ливада и Маринка.

Последвайте ни и във Facebook

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *