БМВ блъсна Фолксваген, пострада 17-годишна пътничка 23-годишна катастрофира с „Форд“ по пътя между Кърджали и Момчилград

17-годишна пътничка пострадала при пътно произшествие в участъка Крумовград – село Студен кладенец и е била настанена под наблюдение в болницата в Кърджали. На 4 май около 21 часа 21-годишен водач на „БМВ“ вследствие на нарушена дистанция блъснал движещ се пред него „Фолксваген“, чийто водач предприел обратен завой на забранено място. Дежурна оперативна група от РУ-Крумовград извършила оглед на мястото на произшествието. Екип на пожарната служба в града осветявал мястото до приключване на огледа. Образувано е досъдебно производство.

23-годишна катастрофирала с „Форд“ по пътя между Кърджали и Момчилград на 2 май около 20 часа. Водачката била прегледана в Спешното отделение в Кърджали и освободена за домашно лечение. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП. Само с материални щети са други две произшествия в Кърджали и в  община Крумовград. Съставени са актове по ЗДвП.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *