ГЕРБ регистрира листата си за народни представители в Кърджали, водач е Цвета Караянчева

Валери КОВАЧЕВ

Областният лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева регистрира днес кандидатската листа за народни представители от ПП ГЕРБ в Девети кърджалийски изборен район за изборите на 9 юни 2024 г.

Водач на листата е Цвета Караянчева – председател на 44-то Народно събрание. На второ място е д-р Милчо Енчев – кардиолог в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“; на трето – Весела Мюмюн – търговец; на четвърто Иван Илиев – ландшафтен инженер, общински съветник от ГЕРБ; на пето – Гюлферие Салиф, педагог. Следват Боян Вазов – управител на фирма, представител на малкия и средния бизнес; Кристиана Рушанова – специалист „Човешки ресурси“, представител на младежите на ГЕРБ-Кирково; Иса Хасан – предприемач; Стоян Гавазов – студент и д-р  Адам Персенски – хирург, бивш заместник-министър на здравеопазването.

Тръгваме към поредните предсрочни парламентарни избори. Да се надяваме, че ще бъдат последни и ще се сформира едно стабилно управление в рамките на четири години, защото на България й трябва стабилност, нормализация на диалога. През изминалите три години държавата изцяло излезе от коловоза на нормалността. Време е така да направим, политиците да могат да си говорят, защото в тези три години на скандали и боричкания във върховете на властта държавата е пред разпад, институциите имат много нисък рейтинг. Затова е важно да има стабилно лидерство, да се върне авторитета на институциите, и да има управляващи, които да носят отговорност. Затова ние тръгваме на поредните избори с една изцяло обновена листа, със средна възраст 38 години- млади лица и баланс между младостта и опита, каза Цвета Караянчева.

Към листата сме подходили изключително отговорно. В нея има представители на различни общности и професионални направления, баланс между мъже и жени, уточни Цвета Караянчева.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *