Цвета Караянчева: „Време е да върнем държавата в руслото на нормалността“ Тя е водач на листите на коалиция ГЕРБ - СДС в Кърджали и Пловдив

Нов живот

„Трябват ни управляващи, които да могат да носят отговорност, време е да спрем с експериментите и да върнем нормалността в държавата“, това каза  водачът на листата на коалиция ГЕРБ – СДС за 17 МИР Пловдив област –Цвета Караянчева минути преди да регистрира в РИК заедно с областния координатор Георги Мараджиев листата с кандидатите за народни
представители.

„За нас е чест да бъдем представлявани в парламента от човек с дългогодишен политически опит, професионализъм и доказан авторитет, изключително борбена личност, предана на каузата на ГЕРБ,  ангажирана, мотивирана, сърцата, жена-естествен лидер! Убеден съм, че тя ще защитава по-най добрия начин интересите на Пловдив област“, коментира Мараджиев.

Той подчерта, че в листата има кандидати от всички 17 общини, хора с опит, знания и потенциал, доказали се в професиите си и с хъс за победа. „Ще водим поредна позитивна кампания, ще бъдем на терен, защото имаме да обясняваме на хората, да разказваме за нашите политики. Ние можем спокойно да гледаме хората в очите. В последните 3 години се нагледахме на скандали, време е да върнем държавата в руслото на нормалността, да започнем да говорим за реални политики за хората.

„Щастлива съм, че съм част от този силен отбор“, подчерта и Караянчева.

„Смятам, че структурите са мотивирани и ще постигнем убедителна победа и ще спечелим 4 мандата“, категоричен бе и Мараджиев.

Последвай ни във Facebook

1 Отговор

  1. Анонимен каза:

    34 години политиците все връщат и обещават да оправят държавата и накрая какво става като спечелят изборите и почнат да управляват едно голямо нищо . Икономиката няма да почне да се развива . Селското стопанство което трябва да се развие същата работа . Образованието под всякаква критика . Младите ще продължават да напускат страната и да си търсят насъщният . А какво ще стане с хората от стара загорският край които все още работят в тецовете на Марица Изток и като ги закрият ще останат без препитание около 100 хил. работещи . За това някой кандидат депутат ще даде ли компетентен отговор . Това ги вълнува хората в България . Всичкото друго са празни приказки за най – бедната държава в ЕС .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *