Кино Арена в Ритейл Парк Кърджали празнува първи рожден ден с невероятна промоция Всички билети са по 9 лв. Само до 30 май!

Билетите за всички филми и постановки в Кино Арена в Ритейл Парк Кърджали този месец са по 9 лв. С промоцията най-новото кино от веригата отбелязва първия си рожден ден на кино комплекса в Кърджали.

Така всички киномани от региона ще могат да гледат блокбъстърите “Царството на планетата на маймуните” и “Фюриоза: Сага за Лудия Макс”, както и анимациите “Измислени приятели” и “Гарфилд” само срещу 9 лв, вместо 17 лв. за предпремиерна прожекция.

Дори балетът “Лебедово езеро” на Кралската опера и балет, чиято стандартна цена на билета е 27 лв., е включен в промоционалната програма.

Билети може да бъдат закупени както на касите на киното, така и онлайн.

Кино Арена отвори врати на 25 май 2023 г. с най-модерната концепция за интериор и озвучаване. Четирите зали с капацитет 178 места са оборудвани с кожени моторизирани риклайнери в модерна за за максимален комфорт, а аудио и видео оборудването е на водещи производители на кинотехника, озвучаване и изображение, като Christie, JBL, Harkness Screens, REALD 3D.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *