Община Ардино организира спортен полумаратон  до Дяволския мост и обратно през август

Гюнер ШЮКРИ

В рамките на четвъртото издание на „Дните на Ардино 2024“ община Ардино организира спортен полумаратон „Ардино – Дяволски мост – Ардино“ за купата на кмета на община Ардино. Надпреварата ще се проведе на 10 август (събота) от 09:00 ч.

В полумаратона се предвижда участието на състезатели от страната и от чужбина. Целта на състезанието е да се утвърди здравословния начин на живот, опознаването на географските и исторически забележителности на територията на община Ардино.

Надпреварата ще се проведе в следните възрастови групи: юноши и девойки от 14 до 18 години, мъже и жени над 18 години без определена горна граница. Всички участници в състезанието е необходимо да попълват формуляр за регистрация за да получат стартовия си номер.

За призьорите са предвидени  купи, медали, парични награди и грамоти. Регистрация за участие в спортния маратон може да се направи на имейл адрес: belkizbilezer91@abv.bg или в отдел „Образование, спорт, култура и младежки дейности“ на телефон: 0886 441 092. Крайният срок за записване е до 8 август 2024 г. (четвъртък).

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *