Кметът Изет Шабан отличи изявени дейци на образованието и културата

Гюнер ШЮКРИ

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан отличи шест изявени учители и дейци на културата по случай  24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Церемонията по награждаването се състоя по време на празничното общоградско тържество.

Грамоти бяха връчени на Мелихат Салим, старши учител по биология и здравно образование при СУ Васил Левски – за доказан висок професионализъм и всеотдайност в педагогическата дейност, за постигнати значими резултати на учениците в областта на биологията и здравното образование, Кадрие Юсуфова, старши учител по география и икономика при СУ „Васил Левски“ – за значим принос и постигнати високи резултати при работа с ученици в областта на географията и икономиката, Бейхан Хайрула, учител по физическо възпитание и спорт при СУ Васил Левски – за постигнати спортни успехи в спорта тенис на маса и класиране на призови места на областно, национално и европейско равнище. Освен тях, за постигнати успехи в ЦПЛР-ОДК, като образователна институция на областно и национално равнище, беше отличен и Мюзейен Делиюсеин, директор на ЦПЛР-ОДК, както и Дамла Йорданова – старши учител в ЦПЛР-ОДК за постигнати успехи в извънкласни и извънучилищни дейности на областно и национално равнище. За принос в областта на иновативните дейности за работа с децата в ДГ „Слънце“ бе наградена и Денис Расим, учител при ДГ „Слънце“.

Кметът Изет Шабан връчи почетен знак на общината на Къймет Мюмюн, дългогодишен директор на ДГ „Брезичка“ по повод пенсионирането й.

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *