Четири класа абитуриенти от „Отец Паисий“ показаха стилни бални тоалети Сред събралото се множество пред паметника на Левски бе забелязан и кметът Ерол Мюмюн

Нов живот

Зрелостниците и преподавателите от СУ „Отец Паисий“ се събраха пред паметника на Васил Левски в центъра на Кърджали, преди да се отправят към ресторант „Арпезос“ за абитуриенския бал. Бляскави тоалети, усмихнати млади хора, отброяване от 1 до 12 и снимки за спомен белязаха вечерта. Майки, бащи, баби и дядовци бяха сред най-развълнуваните. Стотици кърджалийци бяха дошли да поздравят свои близки абитуриенти и техните родители. Сред тях бе забелязан и кметът Ерол Мюмюн.

Класните ръководители на завършилите 105 дванадесетокласници Хабибе Еминова, София Калинова, Красимира Георгиева и Румяна Карачомакова с гордост и тъга се разделиха с поредния си випуск.

Всички завършили са с много високи резултати, като една трета вече имат оценки, достатъчно добри, за да влязат във висши учебни заведения. Има и такива, които вече са приети в 2 или 3 университета в страната.

Учениците от «Софтуерни и хардуерни технологии» издържаха успешно няколко изпита в Техническия университет в София. С това висше училище сме партньори вече 15 години. Нашите ученици, освен дипломата за средно образование, получават от ТУ свидетелство за професионална подготовка. Той е една малка вратичка за по-нататъшното им професионалното развитие. Имаме няколко вече приети в университети, каза за «Нов живот» Теодора Богданова, заместник директор на СУ „Отец Паисий“.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *