Кметът инж. Изет Шабан откри нова книжарница в центъра на Ардино

Гюнер ШЮКРИ

Нова книжарница бе открита днес в центъра на Ардино. Лентата преряза кметът на общината инж. Изет Шабан. „Много се радвам, че в Ардино се открива нова модерна книжарница. Искам да поздравя собствениците за идеята им да инвестират. Всичко е направено с вкус. Продължавайте да  развивате вашата инициативност. Ние от наша страна ще направим всичко необходимо за развитието на Ардино. Надявам се, че тази година ще се обнови пешеходната зона пред книжарницата. Пожелавам успех и на добър час!“, заяви инж. Изет Шабан. Той подари на собствениците на книжарницата картина с изглед от Ардино през 1927 г.

Сред присъстващите на откриването бяха председателят на общинския съвет Сезгин Байрям и зам.-кметът Неджми Мюмюнходжов.

В новооткритата книжарница клиентите могат да намерят книги, канцеларски материали, училищни пособия, сувенири, детски дрехи, всичко за детето. Новият търговски обект е дело на местните предприемачи Анета и Пламен Хаджиеви. По стара традиция 8-годишният Борис Хаджиев изля менче с вода, украсено със здравец, за здраве, берекет и много доволни клиенти.

Книжарница „Мечо Пух“ ще работи със следното работно време: Понеделник – Събота: 9:00 ч. – 18:00 ч. Неделя – почивен ден.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *