В Момчилград стартира „Плувно лято 2022“, курсовете по плуване са безплатни

С официално тържество и много емоции в Момчилград започна „Плувно лято 2022“, което се организира от община Момчилград и от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Стартът беше даден от кмета на общината Илкнур Кязим, председателят на Общинския съвет Ерсин Юмер и заместник- кметът по образование, култура и спорт Гюлюзар Исмаил.

„След двугодишно прекъсване възстановяваме една традиция. Пожелавам ви приятни моменти и да прекарате едно чудесно плувно лято. Освен с умения да плуване, нека си тръгнете от тук приятни спомени и нови приятелства“, заяви Илкнур Кязим.

Курсовете по плуване са безплатни, ще продължат до 20 август и ще се водят от квалифицирания инструктор Янко Станков на басейн „Дамбалъ“ край хижа „Момчил юнак“. Изискването е желаещите да се включат в „Плувно лято 2022“ да са на възраст от 7 до 12 години. 60 деца от община Момчилград вече се включиха в курсовете, а записването продължава. Желаещите могат да подадат декларации в стая №5 , ет. 2 в сградата на община Момчилград.

 

2 Отговори

  1. Анонимен каза:

    В Момчилград – да ама в Кърджали нееееее! Може би в с. Мост?

  2. Шака Зулу каза:

    В Кърджали след всеки дъжд на кръговото пред автогарата !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *