Т MARKET стъпи в Кърджали и Момчилград

На 20.07.2022 г. oтвopиха врати нови два магазина Т MARKET – в гр. Кърджали и гр. Момчилград. Обектите на хранителната верига вече са 107 и покриват 60 гpaда в цялата страна.

Акценти в новите обекти са щандът за плодове и зеленчуци, прясно изпечените хлебни изделия и кулинария, прясно месо, мляко и млечни изделия. Освен храни и напитки, в магазините се предлагат и стоки за домакинството, текстил, електроуреди и др.

„Миналата година отворихме обект в гр. Крумовград и за това време до сега клиентите доказаха, че сме предпочитаният избор в региона! С новите два обекта в гр. Кърджали и гр. Момчилград ще предложим още по-удобни локации и още повече атрактивни цени!“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

Богатият асортимент от качествени продукти ще бъде достъпен в гр. Момчилград, на ул. „Гюмюрджинса“ 63 и в гр. Кърджали на ул. „Първи май“ 45А. Работното време на новите обекти е всеки ден от 08:00 до 22:00 ч.

Освен от множеството ежеседмични ценови намаления на стоки, клиентите ще имат възможност да правят още повече изгодни покупки чрез лоялната програма на T MARKET с карта „благодаря“.

За T MARKET: T MARKET е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика. Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 17 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента компанията осигурява препитание на над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от големите работодатели в България.

2 Отговори

  1. Тосун паша каза:

    Добри търговци, най добрите цени са при тях. Ще имат много клиенти.

  2. не сме доволни каза:

    След седмица пишете пак какви са търговци-търгаши. Сто пъти си казах, че ще снимам щандовете им с мухъл и загнили плодови. предпочетох да не стъпвам. Проверете опакованите гъби, цените на стоката на автомата с баркодите. Изненадата е плачевна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *