Прогноза за времето – 31 декември 2022 г. (събота)

В събота ще преобладава слънчево време, преди обяд в низините и по поречията с ниска облачност или мъгла. Вятърът ще е съвсем слаб от запад-северозапад. Такава е прогнозата за времето на дежурния синоптик към НИМХ Георги Цеков.

Максималните температури ще са между 11° и 16°, малко по-ниски в районите с трайна мъгла, в София около 11°. Навръх Нова година ще е предимно ясно и почти тихо с температури между 2° и 7°, в София около 3°.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Температурите няма да се променят съществено и максималната на 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра около 3°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Преди обяд по-значителна ниска облачност ще има по южното крайбрежие. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максимални температури 10-13°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 57 мин. и залязва в 17 ч. и 01 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 4 мин. Луната в София залязва в 01 ч. и 31 мин. и изгрява в 12 ч. и 55 мин. Фаза на луната: един ден след първа четвърт.

Източник: actualno.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *