Община Кирково се присъедини към кампанията на БЧК за набиране на финансови средства в помощ на пострадалите от земетресенията в Турция

Нов живот

Община Кирково се присъедини към кампанията на Български Червен кръст /БЧК/ за набиране на финансови средства в помощ на пострадалите от опустошителното земетресение в Турция. От Общинската администрация отправят молба и призовават всички отзивчиви и състрадателни хора, желаещи да помогнат да се включат в благотворителната кампания. Всеки, който желае да се включи в инициативата може да направи своето дарение по обявената специална банкова сметка в лева:

IBAN: BG64UNCR76301078660913

За пострадалите от земетресението в Турция

Можете да подкрепите кампанията на БЧК и с SMS на стойност 1 лв. на кратък номер 1466 към всички мобилни оператори, се казва в обръщението, публикувано на фейсбук страницата на общината.

За разяснения и съдействие дарителите могат да се обръщат към кмета на съответното населено, както и за  допълнителна информация на телефони:

0887 73 20 73 – Риза Местан, Секретар на община Кирково, 0883 38 20 33 – Исмаил Сали, Главен специалист „ОМП“, 03679 39 -71 – Отдел „ОКЗСДСТ“.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *