Същият силен отбор, но с нов водач регистрира БСП в Кърджали за предстоящите избори

Нов живот

Социалистите в Кърджали регистрираха своята кандидатска листа за народни представители в предстоящите извънредни парламентарни избори.

БСП в Кърджали се явява с пълна листа от 10 кандидати от които седем жени, сред тях: лекар, инженери, юрист, икономисти, историци, педагози. Познати имена с доказан опит и образование в областта на медицината, икономиката, образованието, културата, политиката.

Водач на листата е проф.д-р Жени Стайкова, дмн, бивш директор на Регионалната здравна инспекция, с богат професионален опит и биография, активен общественик, в момента преподавател в Медицински университет в  София.

Отново е гласувано доверие на младежката лидерка на БСП Костантина Карабоюкова да заеме втора позиция. На трето място се нарежда Марияна Ликова, представител на тракийската общност. Следват Есен Устренска и Георги Кючуков, общински съветници в Кърджали, Мария Милушева, Венелин Башев, Надежда Тодорова и Милен Филипов.

Регистрирайки листата, областният председател Милко Багдасаров сподели, че социалистите отново залагат на същия силен отбор, но с нов водач. Вярва че резултатът ще е по-добър от предишните и БСП ще си върне първите позиции в региона. Приоритетите отново ще бъдат  околовръстен път, инвестиции в региона и повишаване доходите, развитие на туризма, качествено и достъпно здравеопазване .

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *