Басри Саров от Футболен клуб Крумовград: Ще играем на Колежа в Пловдив

  • Отборът продължава под ръководството на треньора Неманя Миланович

Председателят на управителния съвет на ФК Крумовград Басри Саров потвърди, че отборът ще играе домакинските си мачове на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив през новия сезон в Първа лига. Клубният шеф бе категоричен, че „синьо-жълтите“ ще продължат да бъдат водени от сръбския треньор Неманя Миланович, който дойде в клуба именно от Ботев (Пд).

„Това е голям празник за нашия малък град Крумовград. Всички в града са много щастливи, ние като ръководство също, разбира се. Целта пред ФК Крумовград за начало ще бъде да се утвърдим в елита и да запазим мястото си там през новия сезон. Мисля, че няма да правим толкова голяма селекция, с доста от сегашните си футболисти ще продължим и в елита. Разбира се, ще има промени, които ще станат ясни скоро“, заяви пред Football24.bg Басри Саров.

„Неманя Миланович ще води отбора и в елита. Имахме спадове с него във Втора лига, но като цяло видяхте, че всичко това се коригира и постигнахме много хубави победи над Етър и Добруджа, които ни помогнаха да изпълним нашата цел. Имаме подписан договор да играем мачовете си на “Колежа“ в Пловдив, но все още не мога да кажа, дали отборът изцяло ще се премести временно в Пловдив или ще играе само мачовете там. Ще строим стадион в Крумовград и няма поне за начало да имаме възможност да играем пред нашата публика“, допълни клубният шеф.

“Вярвам обаче, че дори в Пловдив, докато играем там, ще получим нужната подкрепа“, каза още Саров.

Източник: plovdiv24.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *