Организират велопоход от Момчилград до светилището на Орфей

Традиционният велопоход от Момчилград до село Татул отново ще бъде голямата атракция на музикалния фестивал „Нощта на Орфей” на 17 юни/събота/.
В любителската надпревара могат да се включат всички деца от 14 до 18-годишна възраст. Те могат да заявят своето участие в отдел „Образование” на Община Момчилград, на ул. 26 „декември”, ет. 3, стая № или на телефони: 087 721 7958 и 088 990 9596 в срок до 16 юни/петък/, включително.
Голямата награда за победителя е велосипед, а за подгласниците му са предвидени парични награди. Старт на състезанието от паркинга на община Момчилград ще даде кметът Илкнур Кязим. Победителите ще получат своите награди в началото на музикалния фестивал „Нощта на Орфей”.
15-ото му издание тази година ще премине с изпълненията на дует „Шик“, дует „Violins”, вокалистката Нур Исмаил, както и танцови изпълнения на балетна формация към Театрално-музикален център – Кърджали и Центъра за подкрепа и личностно развитие – ОДК в Момчилград. Фестивалът ще завърши с огнено шоу и заря.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *