В Ардино канят децата на масов крос Трасето е с дължина от 1 км

  • Осигурени са и награди

Гюнер ШЮКРИ

Предвид очакванията за високи августовски температури, изискванията за много добра физическа подготовка за състезанието и с оглед на масово участие по време на спортния полумаратон „Ардино – Дяволски мост – Ардино“ за купата на кмета на Община Ардино, допълнително ще се проведе масов лекоатлетически крос. Стартът ще се даде на централната част на град Ардино. Маршрутът е център – ул. „Родопи“ – ул. „Бели брези“ – център. Трасето е с дължина около един километър.

Участие в масовия крос могат да вземат деца до 18-годишна възраст. За призьорите (момчета и момичета) са осигурени парични награди, а за всички участници грамоти.

Желаещите над 18 години също могат да се включат в надпреварата, но извън класирането.

Припомняме, че продължава записването за полумаратона „Ардино -Дяволски мост-Ардино“. Надпреварата ще се проведе на 12 август в рамките на третото издание на „Дните на Ардино“ в следните възрастови групи: юноши и девойки от 14 до 18 години, мъже и жени над 18 години без определена горна граница. За класиране на първите три места във всяка възрастова група ще бъдат връчени купи и парични награди. Всички участници пробягали 21-километровата дистанция ще получат медали за участие.

Регистрация за участие в спортния маратон може да направите на емайл ardino@abv.bg или в отдел „Образование, спорт и култура“ на телефон: 0886 441 092. Крайният срок за записване е до 10 август (четвъртък).

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *