Кметът на Смолян Николай Мелемов ще се бори за четвърти мандат

За четвърти кметски мандат ще се бори настоящият управник на община Смолян – Николай Мелемов. Неговата кандидатура беше единствената, която бе предложена от  структурите на ГЕРБ-Смолян. Мелемов получи единодушното одобрение от всичките си съпартийци.

„Ангажиращо е само една номинация и единодушна подкрепа“, коментира кметът.  Според него предизборната битка вече е започнала. Това, което казва, че не приема, са лични нападки.

„Не е хубаво, грозно е с лични неща да се нападаме. Аз няма да го направя. Никога не съм го правил, до сега не съм коментирал опонент. Трябва да има коректност. Някакви граници трябва да има. Аз съм дванадесета година кмет, така че предизборната кампания за мен е това, което съм направил“, заяви Мелемов.

Той заяви, че се гордее с постиженията в образованието. Всички училища и детски градини са санирани, казва кметът на града. Че града е привлекателен е показателен факта, че се увеличават туристите и през четирите сезона. Общинската управа няма лихвени кредити и тежести.
Това, което се надява да успее да довърши до края на мандата е въвеждането на цялостен ред в организацията на движение в града.

„Стараем се постепенно да го направим, да не е шоково. Има улици, които трябва да станат еднопосочни. Още сини зони трябва да се въведат, а там, където може, още паркинги да се направят“, каза Мелемов.

Според смолянчани, нерешен остава проблема с бездомните кучета.

„Закона е такъв, че трудно може да бъде решен на 100 процента проблема с кучетата. Но справяме се все пак, доста са намалели, постепенно се решава този проблем“, каза Мелемов.

Източник: smolyanpress.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *