Арда продължава победната си серия, надигра с 3:0 Етър

Още с първата интересна ситуация в сблъсъка домакините откриха резултата. Радослав Цонев центрира от корнер, където с глава Преслав Боруков заби поредния си гол в шампионата.

Още с първата интересна ситуация в сблъсъка домакините откриха резултата. Радослав Цонев центрира от корнер, където с глава Преслав Боруков заби поредния си гол в шампионата.

Малко по-късно „виолетовите“ създадоха първото си положение. След разбъркване в наказателното поле, топката се озова на левия крак на Шахредин Букхолда, но неговият удар бе неточен. В 32-ата минута Мартин Тошев стреля от фал, но кълбото попадна право в ръцете на Анатоли Господинов.

В 47-ата минута централният нападател на гостите Мартин Тошев се оказа най-съобразителен в наказателното поле. Той успя да отправи удар от воле от близка дистанция, но топката премина на сантиметри от целта.

Отговорът на домакините бе с бърза атака. Станислав Иванов намери на границата на наказателното поле Иван Тилев, който продължи към Радослав Цонев. Халфът не се забави и стреля, но не успя да затрудни стража на „болярите“.

В 58-ата минута Мартин Величков направи сериозна грешка. Той сбърка подаване, като от това се възползва Станислав Иванов, който надигра Мариян Иванов, след което отправи точен удар, с който матира и вратаря на гостите от Велико Търново.

В 67-ата минута Арда организира нова отлична атака, при която Станислав Иванов размени подавания с Мартин Стойчев, а той намери Преслав Боруков на чиста позиция, като нападателят нямаше никакви проблеми да прати топката в мрежата на Етър.

С този резултат Арда (Кърджали) се изкачи до третото място с актив от 22 точки. Етър пък остана на дъното с едва 4 пункта.

Източник: Спортал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *