Вдъхновеният Арда ще опита да задълбочи кризата в Етър Мачът ще се играе днес на Арена Арда от 15,15 ч.

Арда приема Етър в двубой от 12-ия кръг на efbet Лига. Срещата в Кърджали е от 15:15 часа и ще бъде ръководена от Венцислав Митрев.

Домакините значително подобриха представянето си в последно време и записаха четири поредни победи, с което се изкачиха до 5-о място в класирането. При нов успех днес тимът на Александър Тунчев ще изпревари ЦСКА – София и ще се изравни с Левски.
При „болярите“ нещата не изглеждат никак добре. Етър се намира на дъното в таблицата с едва 4 точки от 10 мача. Отборът остана без треньор, след като се раздели с Емануел Луканов. На „Арена Арда“ „виолетовите“ ще бъдат водени от досегашния помощник-треньор Марин Стефанов, а от клуба разкриха, че се водят преговори за нов наставник.

Кърджалийци се представят много силно в предни позиции и в последните си четири двубоя са реализирали 12 гола. Дилемата пред Тунчев е на кого измежду Преслав Боруков и Тонислав Йорданов да заложи на върха на атаката. Двамата са вкарали 7 от 18-те попадения на Арда през този сезон.

Етър ще бъде без Валери Христов, който получи червен картон при загубата от Пирин (0:2) в четвъртък. „Болярите“ нямат други кадрови проблеми и ще бъдат в оптимален състав в търсене на изненада срещу домакините, които пък от своя страна търсят пета поредна шампионатна победа.

Източник: Спортал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *