Гришо през сълзи: Не знаете колко означава този финал, прекрасно е да завърша така сезона

Григор Димитров си заслужи уважението и аплодисментите на всеки един тенис фен по света с невероятното си представяне на Мастърса в Париж. Българинът изигра най-силния си турнир през последните години и заслужено ще се завърне в топ 15 на света, след като надигра играчи от ранга на Лоренцо Музети, Даниил Медведев, Александър Бублик, Хуберт Хуркач и Стефанос Циципас.

Всичко това ще позволи на родния ни представител да запише рекордното си класиране от 5 години насам, а нашето момче намери сили да изтрие сълзите от лицето си по време на церемонията по награждаването и да се усмихне, оценявайки всичко направено от него през последните 12 месеца: „Започнаха да ми свършват думите за Новак, така че ще започна с публиката.

Благодаря ви за невероятната подкрепа в ходя на цялата седмица. Не знаете колко много означава за мен да достигна до този финал и да бъда подкрепян по този начин от вас. Последните три месеца бяха същинско влакче на ужасите, но в най-вълнуващия и положителен смисъл. Новак, поздравявам теб и отбора ти! Поредната ти невероятна седмица на корта!

Искам да поздравя и моя екип. Забавлявахме се, нали така, момчета? Тази година беше едно страхотно приключение за мен и е прекрасно да я завършим на толкова висока нота. Благодарен съм на турнирния директор и всички лица свързани с организацията на надпреварата. Тази зала е толкова иконично място за тениса. Сега е време да продължа напред“ – завърши речта на подгласника в Париж.

tennis.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *