Не е лесно да се играе срещу Черно море, дойдохме да се опитаме да спечелим трите точки, каза Александър Тунчев

Изказване на треньора на Арда Александър Тунчев след срещата от 16-ия кръг на efbet Лигата между Черно море и кърджалийския тим във Варна, завършила 1:0 за домакините.

„Наистина, днес дойдохме да се опитаме да спечелим три точки. Не е лесно да се играе срещу Черно море и особено в този момент, в който отборът е в някакъв подем, намира се в челото на класирането.

Аз мисля, че моят отбор изглеждаше доста добре, бяхме равностойни, донякъде мога да твърдя, че през второто полувреме на моменти бяхме по-добри. Създадохме някои ситуации, но не успяхме да ги реализираме. Последните няколко мача играхме към момента срещу едни от най-добрите отбори в България. Не е лесно да им отбележиш голове. Да, с изключение на мача с Левски, там нямахме и удар във вратата, не ни се получаваха нещата, днес донякъде ни липсваше голът. И Абубакар Тунгара имаше ситуация и изпусна, Станислав Иванов имаше ситуация и ако беше поел добре топката, излизаше сам срещу вратаря.

Малките неща, това което го повтаряме постоянно, че трябва концентрация в последния пас и завършващия удар, да бъдем малко по-концентрирани. Опитвам се да ротирам отбора и да давам игрово време на всеки, за да мога да го използвам и да го подготвя в някаква форма да е. Все пак когато се наложи да играе да влезе и да има някакъв игрови опит. Играхме доста на често мачове в последни дни, след три дни играем с Берое, Станислав Иванов е един от хората, който играе във всеки един мач, така че идеята ми беше днес да го запазя и да влезе през второто полувреме.

Амбициите ни – на първо време искаме да се класираме в Топ 6, така че до последно ще се стараем и ще се опитаме да го постигнем. Опитваме се, стараем се, някой път ни се получава, има моменти, когато не се получава.“

БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *