Три обекта от област Кърджали ще се състезават за годишните награди в туризма Засега са включени Перперикон, Регионалният исторически музей и Манастирът „Свети Йоан Предтеча“

  • До 26 ноември приемат предложения в платформата www.tourismawards.bg
  • Онлайн гласуването започва на 28 ноември

Нов живот

Три обекта от област Кърджали ще се състезават за годишните награди в туризма. Това са археологическият комплекс Перперикон, Регионалният исторически музей и Манастирът „Свети Йоан Предтеча“. Предложения за други забележителности се приемат до 26 ноември вкл. В платформата www.tourismawards.bg.

Министерството на туризма обяви началото на Годишните награди в туризма 2023. Това е осмото издание на конкурса, утвърдил се като признание за прилаганите добри практики и актвната работа в сферата на туризма през последната година.

Надпреварата ще се проведе в 9 категории, от които 4 професионални, 4 художествени и традиционната голяма награда, която е в категория „Изборът на българите“. Тя ще бъде определена сред всички туристически обекти, включени в „100-те национални“ и „50-те малко познати места“ в България.

Кандидатури се подават онлайн на платформата www.tourismawards.bg. Формулярът за участие е опростен, разработен под формата на анкета, която се попълва и изпраща директно през сайта. Там са описани подробно и всички условия, на които е необходимо да отговарят участниците.

Срокът, в който всички желаещи могат да изпратят предложенията си, е до 23:59 ч. на 26 ноември 2023 г. Претендентите, които отговарят на критериите, ще бъдат обявени на сайта на наградите и за тях ще започне онлайн гласуването на 28 ноември 2023 г. Всеки може да гласува еднократно за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория. Онлайн гласуването ще приключи на 5 декември 2023 г. в 23:59 ч.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *