Синдикатът на българските учители обяви директора на Гимназията по транспорт в Крумовград за „Директор на годината – 2023“

В навечерието на най-светлите рождественски и новогодишни празници Синдикатът на българските учители всяка година отличава най-активните си синдикалисти и най-добрите си социални партньори. На тържествена церемония по награждаването на завършилия 17 конкурс „Най-добър социален партньор-директор“, който присъжда приза „Директор на годината“, бяха  връчени много награди. Сред отличените е и  Николай Кирилов Георгиев –  директор на ПГ по транспорт „Хр. Смирненски“ в Крумовград.

Отличието се връчва за постигнати високи резултати в съвместната дейност със Синдиката на българските учители през 2023 г. и за личен принос в развитие и усъвършенстване на социалното партньорство.

В мотивите си СБУ подчертава, че дейността на г-н Георгиев като работодател е винаги подчинена на осигуряване на много-добри условия на труд за учители, служители и персонал. В училището е създаден позитивен психоклимат, отношение на уважение и толерантност.

За кратък период от време в училището са извършени промени, които подобриха както външния, така и вътрешния облик на сградата, а със средствата по проекти и собствени средства са обновени всички учебни кабинети на първия и втория етаж, изцяло оборудвани с нови мебели. Във всеки кабинет е инсталиран мултимедиен проектор и настолен компютър с интернет, изцяло са оборудвани кабинетите по природни науки, БДП, счетоводство, ЗАС и медицинския кабинет, завършват в мотивите си синдикалистите.

Мине МУСТАФА,  8 клас, от клуба на младия журналист при ПГ по транспорт в Крумовград

🔽Последвайте ни и във Facebook 🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *