Посланици на добротата посетиха дома за стари хора в Крумовград Доброволци от Младежкия Червен кръст изпратиха коледни картички на възрастните

Нов живот

Коледните празници винаги са свързани с топлина, заедност, съчувствие и доброта. Ученици от VIIIв клас и членове на клуб „Добро сърце“ към БМЧК пренесоха коледния дух при онези, които в навечерието на Коледа най-много имат нужда от детска усмивка, добра дума и искрени пожелания – самотните възрастни хора.

По инициатива на учениците от VIIIв клас с класен ръководител Иванова и със съдействието на доброволци от клуб „Добро сърце“ към БМЧК в началото на декември в СУ „Васил Левски“ – гр. Крумовград бе поставена „пощенска кутия“, която обедини учениците с една единствена цел – да подарят доброта и топлина на възрастните хора в навечерието на Коледа. Те написаха и пуснаха писма и картички до баба или дядо, в които със сърце и душа, сякаш на своите баби и дядовци, с най-мили и топли думи те благодариха и им пожелаха много здраве, щастливи и уютни празници и дълголетие.

Със съдействието на Община Крумовград писмата и картичките бяха занесени, прочетени и подарени на възрастните хора, а те от сърце благодариха за милия жест, за вниманието и за съпричастността.

🔽Последвайте ни и във Facebook 🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *