Продължаваме промяната гради структури в регион Кърджали Записват се нови хора, само един е пожелал да напусне, твърди областният лидер Никола Стоев

Валентина ИВАНОВА

Исмет Осман от Бял извор разпространи в социалните мрежи своето заявление, с което желае да напусне редиците на „Продължаваме промяната“ в Ардино. Като мотив сочи несъгласие с управлението, ръководството и вижданията на коалицията за промяна и демокрация. Той твърди, че са го последвали и други членове на партията.

Исмет Осман

Областният председател на ПП Никола Стоев обясни пред „Нов живот“, че няма напрежение в редиците на организацията. Хората са предпочели за лидер един млад и способен човек като Гюлчин Дурмуш, която е студентка в момента. Той предполага, че Исмет Осман е останал разочарован, защото е имал амбиции да оглави организацията в родопското градче, но тъй като това не се е случило, е решил да напусне.

За наша радост, никой друг от членовете не е последвал Исмет. Нещо повече навсякъде в областта идват нови хора, подават заявления. Ние, като областно ръководство, подкрепяме изграждането на структури. Вече са определени временни председатели до провеждането на общинските събрания. За областния център ще отговаря Стоян Георгиев, за Крумовград – Асен Тюрдиев, за Кирково – Стефан Михайлов, за Джебел – Милен Николов и за Ардино, както казах, – Гюлчин Дурмуш, обясни Стоев.

В същото време областният лидер припомня, че в Ардино няма учредена структура, а Исмет се е представял за неин председател, докато е бил редови член.

Исмет Осман стана по-разпознаваем с участието си в местните избори като кандидат за кмет на село Бял извор, където е спечелил едва 9 процента.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *