Избраха Месру Мюмюн за председател на Общинския съвет на ДПС в Черноочене

Исмет ИСМАИЛ

На проведения ХI-ти пореден форум на ДПС-Черноочене настоящият председател на местния законодателен орган инж. Месру Мюмюн беше единодушно избран за лидер на общинската организацията на партията.

На конференцията участваха 122-ма делегати, излъчени от местните структури, а инж. Месру Мюмюн беше единственият кандидат.

В изказването си новият лидер на ДПС-Черноочене инж. Месру Мюмюн подчерта, че партийната структура е ярък пример за синхронна работа между местната и политическата власт. Той подчерта, че структурата се е утвърдила като водеща политическа сила в региона.

Досегашният председател на Общинския съвет на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер направи обстоен анализ за работата на общинската организация на ДПС досега. Състоянието на местните съвети е стабилно. Пожелавам успех на новото ръководство, подчерта Бедрие Газиюмер.

Всички отчетно-изборни събрания по населени места на територията на община Черноочене се проведоха по предварително одобрен график, като бяха приети и нови членове. По последни данни членската маса на ДПС в община Черноочене наброява 730 души.

Кметът на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед в изказването си заяви, че през годините общинската организация се е утвърдила като бастион в бастиона на ДПС. Успяхме да постигнем впечатляващи резултати на последните местни избори и сега ще работим за да оправдаем доверието на хората и да го запазим, подчерта той.

Делегатите избраха и нов Общинския съвет на ДПС-Черноочене от 25 души, където бяха включени и нови членове.

Сред важните решения на конференцията е гласуваното предложение за председател на областното ръководство на ДПС – Кърджали да бъде преизбран Ресми Мурад.

Делегатите на общинската конференция издигнаха кандидатурите на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски и на доц. Джевдет Чакъров за съпредседатели на ДПС.

                                                                                                                                                                                                  ⬇️Последвай ни във Facebook⬇️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *