БСП връчи 200 страници предложения на кмета Ерол Мюмюн Социалистите искат добри улици и тротоари и детска кухня във „Възрожденци“

Нов живот

На специално насрочена среща на ръководството на Община Кърджали с ръководството на БСП – Кърджали бяха представени приоритетите на лявата партия за приемането  на общинския Бюджет 2024.

Наред със злободневните теми като:

  • подобряване състоянието на пътища и тротоари
  • регулиране на популацията на безстопанствените животни
  • оптимизиране на паркоместа в централната на градска част
  • решаване на въпроса с изоставените от години автомобили
  • оптимизиране на сметосъбирането и премахване на незаконните сметища
  • разкриване на детска кухня в кв. „Възрожденци“

На срещата бяха коментирани и традиционно поставяните глобални проблеми, свързани с околовръстния път, нова икономическа зона, ремонт на зала „Арпезос“ и ремонт на Младежкия дом.

Своите виждания БСП представи в материал от 200 страници, като по-голямата част включваше близо 400  снимков материал от проблемните точки в Кърджали.

Кметът Ерол Мюмюн  подчерта необходимостта от сътрудничество и конструктивен диалог, като ключови елементи за постигане на общи цели и устойчиво развитие. Проблемите са познати на екипа му и тяхното разрешаване е приоритет.  Вратите му са винаги отворени за иновативни решения в полза на обществото.

Ръководството на Общината декларира, че по-голямата част, близо 90 % съвпада с техните виждания, което в голяма степен удовлетвори социалистите.

Председателят на областния съвет Милко Багдасаров изрази със задоволство добрата комуникация по време на срещата  и потвърди че успешната комуникация е основен фактор за ефективното управление на града ни.

Последвай ни във Facebook

 

 

3 Отговори

  1. 23456 каза:

    Все известните проблеми на града, добре! Ами селата, нито дума за хората там. ЩО Е ТО? второ,на масата с представителство 90 % ЕООД Славейков, ДОКОГА?

  2. Владимир каза:

    А бе МОРАЛНО НЕ ЛЕГИТИМНИТЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЧКИ-Т.К. и ес. ясен защо ги НЯМА?

  3. Анонимен каза:

    Май отиде да търсиш, правиш заявка за старата баница.Забрави!Има НОВО НАЧАЛО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *