Капитана идва в Кърджали на 8 май Изнася своето Стендъп комеди шоу "Не се шегувам" в театъра

  • До 21 януари билетите са с намаление от 20 процента

Нов живот

Димитър Иванов – Капитана идва в Кърджали на 8 май, за да представи в театър „Димитър Димов“ своето стендъп комеди шоу „Не се шегувам“. Спектакълът е част от националното му турне. Продажбата на билети вече започна и до 21 януари може да се закупят с намаление от 20 % с промокод NOVO20.

„Българинът обича да се шегува с много теми, но напоследък забелязах, че има и някои специфични теми, с които не се шегува, а човек трябва с всичко да може да се шегува, защото по този начин се приемат по-лесно фактите и ежедневието. За това и кръстихме комедията „Не се шегувам“, каза стендъп комедиантът Димитър Иванов.

Актьорът иска да покаже на хората, че няма тема, с която не можеш да се шегуваш. Според него е много хубаво, че стендъп комедията се развива толкова добре в България, защото вратите на този вид свободно изкуство се отварят.

„Много колеги се грижат за този ръст и вървим все по-нагоре към пика на стендъп комедията. Хората се освобождават и лесно се припознават със стендъп комика, защото ние не коментираме любовта на Ромео и Жулиета, а много близки неща до ежедневието и до хората“, споделя Капитана.

Припомняме, че Димитър Иванов – Капитана стендъп комик, актьор и драматург. Става известен като първият български вентролог – говори без да мърда устните си.

Роден е в Димитровград, в семейство на лекари. Завършва НАТФИЗ със специалност Актьорско Майсторство за куклен театър в класа на проф. Жени Пашова и доц. Петър Пашов през 2008 г. Най-популярен е с хумористичните си скечове с куклата, наречена Бай Тъньо.

                                                                                                                                                                                                                        Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *