Преизбраха Сейфи Мехмедали за председател на Общинския съвет на ДПС в Джебел

Сейфи Мехмедали бе преизбран за председател на Общинския съвет на ДПС в Джебел. 170 делегати на 11-ата отчетно-изборна конференция приеха неговия отчет за времето от 18 октомври 2020 г. до 20 януари 2024 година и му гласуваха доверие за нов мандат.

На конференцията присъстваха председателят на Областния съвет на ДПС в Кърджали Ресми Мурад и народните представители от кърджалийски многомандатен избирателен район, Елван Гюркаш, Байрам Байрам и Адлен Шевкет.

В своето приветствие, областният председател изрази задоволството си от стройната партийна организация и обяви Община Джебел за отличник на региона с най-високия ръст на гласовете през отчетния период.

Народният представител Елван Гюркаш поздрави конференцията, като заяви, че трябва да се положи новото начало, като се възстанови връзката с хората, това което е направено в Джебел, каквото е и посланието на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски. Също така сподели, че е променена философията на бюджета на страната благодарение на председателя на ПГ на ДПС.

В своето изказване кметът на община Джебел Неджми Али сподели, че е бил един тежък, но успешен отчетен период за Община Джебел, както в административен, така и в партиен аспект, като заяви, че Община Джебел е претърпяла сериозно развитие. Той благодари на почетния председател д-р Ахмед Доган затова, че му е гласувал кредит на доверие през годините и му е дал възможност да се развива. Също така, благодари от името на всички присъстващи в залата, че е създал тази партия, благодарение на която днес имаме своето достойно представителство в управлението на страната на различни нива.

Неджми Али благодари на председателя на Парламентарната група на ДПС Делян Пеевски за добрата комуникация и подкрепата, която дава на общините.

Общинската отчетно – изборна конференция на ДПС в Джебел предлага председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски и доц. д-р Джевдет Чакъров за съпредседатели на ЦС на ДПС на предстоящата XI-та Национална отчетно – изборна конференция на ДПС, която ще се проведе на 24 февруари 2024 година.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *